dinsdag 1 mei 2012

Birgit van Mol VRT omroepster @ Belgische Madammen / Belgian Babes


Birgit Van Mol (Turnhout, 12 maart 1968) is een Vlaamse nieuwslezeres.

Ze studeerde logopedie en ging daarna werken als omroepster bij de VRT. Birgit Van Mol presenteerde er ook programma's zoals Personal Upgrade, Look en Herexamen.

Tussendoor werkte ze ook voor Radio 2 en Radio Donna. Belgische Madam / Belgian Babe Birgit Van Mol werd de bekende stem van de Geloof, hoop en liefdeshow.

Momenteel werkt Birgit Van Mol als nieuwslezeres bij het Het Nieuws van VTM.

Birgit Van Mol is al jaren samen met René Brouwers. Samen hebben ze een zoontje Otis Benjamin (2 juni 2005). Het gezin woont sinds 2004 in de Vlaamse gemeente Wambeek, een deelgemeente van Ternat.

Niets is wat het lijkt. En voor Facebook geldt dat al helemaal. Dat mocht ook Kate Winslet ondervinden. Zij is het voorlopig laatste bekende slachtoffer van fakebooking. Op de sociale netwerksite Facebook had iemand zich voor de Titanic-heldin uitgegeven en vervolgens Angelina Jolie uitgemaakt voor een 'gekke koe met dikke lippen'.

Niet alleen wereldsterren, ook bekende Vlamingen zijn meer dan hun lief is het slachtoffer van pesters of grappenmakers. Zo merkte VTM-nieuwsanker en Belgische Madam / Belgian Babe Birgit Van Mol onlangs dat iemand schaamteloos vriendjes ronselde onder haar naam. Ze werd zelfs gesignaleerd als kandidaat voor een bloot fotoshoot voor een naaktkalender.

En wie naar Véronique De Kock zoekt, komt op Facebook meer dan één profiel tegen. 'Daar zitten inderdaad een paar valse tussen', vertelt de presentatrice. 'Maar last heb ik er niet van.'

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor Birgit!

  Meer is altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey, een zekere keith zit jullie filmpjes op belcaps onder zijn naam te plaatsen, en speelt daar zo de grote jongen.
  hij doet niets eens aan bronvermelding, maar doet net of het zijn filpmjes zijn, de sukkel!
  kunnen jullie hier niets eens wat aan doen?

  BeantwoordenVerwijderen