dinsdag 1 december 2009

Kim Engelbosch @ Belgian Babes / Belgische Madammen

Kim Engelbosch siert naakt kalender van Ché

Het sexy Antwerpse model Kim Engelbosch siert de cover van de (naakt)kalender van het mannenblad Ché. De Vlaamse schone raakte bekend toen ze enkele jaren geleden deelnam aan Miss België.

Ze nam eerder ook deel aan andere missverkiezingen. De andere dames die met Kim Engelbosch naar Zuid-Spanje mochten om bloot te poseren voor de lens van fotograaf Frank De Mulder zijn Kim Duckaert, Sari Janssens, Jelena Verheyen en An Voorhoof. De kalender zit volgende week gratis bij Ché en is nu al in luxe-uitvoering te verkrijgen.

Het mannenblad Ché trok onlangs naar Spanje, om daar Kim Engelbosch bloot te fotograferen voor het decembernummer. Kim --of toch zeker haar derrière-- is wereldberoemd in Vlaanderen, omdat haar fraaie rondingen al een hele tijd de campagne voor ondergoed-merk Sloggi sieren. Kim Engelbosch is ook het eerste meisje dat nu drie keer de cover van de Ché heeft gehaald.

Naar goede gewoonte stelde Ché ook dit jaar zijn naakt kalender voor. Omdat het mannenblad een punt maakt van het ontdekken van nieuwe ... welja, gezichten, borsten (en meer) ... publiceerde het tijdschrift dit jaar een oproep. Meer dan 400 aspirant-babes stelden zich kandidaat. Onder leiding van Belgian Babe Belgische Madam Kim Engelbosch, dit jaar de meter van dit unieke project, werden vier dames geselecteerd om in oktober samen met Kim in Zuid-Spanje te poseren voor de lens van glamourfotograaf Frank De Mulder. Maakten een weergaloos debuut: Kim Duckaert, Sari Janssens, Jelena Verheyen en An Voorhoof. Vanaf 20 november krijgt elke Ché-lezer het resultaat als gratis kalender bij zijn lijfblad, maar vanaf 13 november is er, in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren, ook een luxeversie te koop. Het ideale eindejaarsgeschenk en een echt verzamelobject voor wie houdt van mooie fotografie en van mooie blote vrouwen.

1 opmerking: