woensdag 12 mei 2010

Evy Gruyaert @ Belgische Madammen / Belgian Babes

Evy Gruyaert (Meulebeke, 11 augustus 1979) is een Vlaamse radio- en tv-presentatrice.

Evy Gruyaert is afgestudeerd in Kortrijk in de opleiding Zakelijk vertalen en tolken. Ze begon haar mediacarrière bij een lokale televisiezender, en ging na een wedstrijd bij Radio Donna werken. Vanaf 2001 is ze ook op de Belgische nationale televisie doorgebroken, eerst als hostesse, later ook in de programma's Vlaanderen Vakantieland, Aan Tafel, Ticket en Vlaanderen Sportland. Ook is Belgische Madam / Belgian Babe Evy Gruyaert omroepster bij één, en staat op Belgium Babes. Vanaf 2007 presenteert ze ook de Rode loper op één ter vervanging van Martine Prenen. Eind 2007 nam Katja Retsin de fakkel van haar over. Op Radio Donna is ze vanaf 21 januari 2008 te horen in de voormiddag tussen 9 en 12 uur.

Donna maakt het lekkerste paasei ter wereld: Evy Gruyaert in chocolade, puur en uit één stuk

David Van Ooteghem broedde al sinds maandag op een idee en woensdag verklapte hij eindelijk wat het was: hij wil het lekkerste paasei ter wereld maken! Applaus op alle banken, maar wat maakt zijn ei nu het lekkerst van allemaal?

Dat maakte hij gisteren duidelijk toen Evy Gruyaert langskwam in de studio. Davids handlanger - Eric-de-chocolatier - zal Evy overgieten met chocolade en een volledig chocoladen beeld van haar maken! 1m75 groot, schoenmaat 39, wapperende haren tot halverwege de rug... alles in chocolade.

Chocoladen Evy Gruyaert: exact 70.900 gram!
Duizenden sms'en werden de afgelopen week naar Chocoladen Evy Gruyaert gestuurd!

Zowat heel Vlaanderen probeerde een gokje te wagen: van 1 tot 100 000 g. Maar er was maar één luisteraar die het exacte gewicht benaderde, nl 70 900 g. Gefeliciteerd, Ria Pepermans uit Nieuwmunster!

Een heerlijk ruikende, lekker uitziende, en vooral fijn smakende Chocoladen Evy Gruyaert komt naar je toe! De echte sexy Evy Gruyaert bedankt iedereen die zoveel leuke reacties op de website of per mail verstuurde!

Evy Gruyaert vanavond in latex?

Vorig week kaapte West-Vlaanderen de overwinning weg in De provincieshow en dan doet een mens al eens gekke beloftes. Zo verkondigde hun kapitein Evy Gruyaert op de persconferentie van Eén dat ze voor de aflevering van vanavond een latexpakje zou aantrekken.
Uiteindelijk heeft Evy plechtig moeten beloven aan het studiopubliek en presentator Peter Van de Veire om in latex op te dagen. Als tegenprestatie zal Peter ook in latex op de cover van P-Magazine verschijnen. Of we vanavond een latexversie van Evy te zien krijgen, is helemaal niet zeker, al heeft ze wel 'een en ander' voorbereid.

Latex-Evy leidt West-Vlaanderen naar de overwinning

In De provincieshow pakte West-Vlaanderen gisterenavond onder leiding van kapitein Evy Gruyaert voor de tweede keer op rij goud. Rockgroep Balthazar en The Discobars leverden de West-Vlamingen 67 punten op.
West-Vlaanderen sprong van de vijfde plaats naar de eerste en stootte met een totaalscore van 423punten Oost-Vlaanderen van de troon. Vlaams-Brabant eindigde derde, gevolgd door Limburg. Antwerpen maakte ondanks de optredens van Fixkes en Hadise een bijzonder slechte beurt en bengelt nu helemaal onderaan. Voor West-Vlaanderen barstte het feest helemaal los met de act van hun kapitein. Evy Gruyaert maakte ook de andere provincies blij door zoals beloofd aan het einde van de uitzending te verschijnen in een latexpakje. Presentator Peter Van de Veire staat als tegenprestatie volgende week in latexbroekje op de cover van P- Magazine.

Evy Gruyaert studeerde af als zakelijk vertaalster en tolk. Ze werkte en presenteerde bij Netwerk Televisie, een bedrijf dat zich toespitst op gemeentelijk nieuws voor regionale televisie.
De N.V. NTV werd opgericht in november 1997 als productiehuis, gespecialiseerd in het draaien van een “Lokaal Journaal” op video. In een zestal steden en gemeenten werd op geregelde tijdstippen aan alle bewoners een gratis video afgeleverd met lokaal nieuws, doorspekt met reclameboodschappen. Pittig detail : dit “Lokaal Journaal” werd geankerd door Evy Gruyaert, nu VRT-omroepster en radio Donna-stem. Bij NTV deed Evy Gruyaert haar eerste camera-ervaring op. Ze werd toen ingezet om als ankervrouw Hermine Selleslagh te vervangen.
Op 6 februari 2001 werd Evy gebombardeerd tot megaster bij radio Donna. Ze werd daar zomaar eventjes de winnaar van een talentenwedstrijd. Ze versloeg 9 andere geselecteerde finalisten, namelijk Cathérine Moerkerke (Merelbeke), Gert Vermeiren (Westmalle), Veerle Van Ransbeek (Gent), Dirk Vanderbemden (Boom), Bart Devaere (Mariakerke), Sylvie Willems (Gent), Sigrid Devish (Dudzele), Bart Verbeeck (Bonheiden) en tenslotte Nick Vanmechelen (Diest). Zo stond op Belgium Babes te lezen.

Evy Gruyaert werd na haar 'stage' in augustus 2001 fulltime redactiemedewerkster en nieuwslezeres bij Donna. Meestal zie je ze nog steeds woensdag voorbijschuimen op het scherm om dan het nieuws te lezen en om dan om kwart voor elf 'hemelse modder' te spelen met de luisteraars.
Deze job blijft ze beoefenen, maar vanaf 1 OKTOBER gaat Evy ook nog omroepen bij TV1. Daardoor zal ze slechts deeltijds kunnen blijven werken bij Donna. Bij TV1 zal ze Marine Prenen vervangen, die nu fulltime 'De Rode Loper' uitrolt en woonkamers inricht bij 'Pas Geverfd'.
"Ik vind de afwisseling van Donna en TV1 de ideale combinatie", zegt Evy, "en ik kijk er naar uit de kijker op een originele, unieke wijze door de TV1-programmering te gidsen. Het is mijn taak als omroepster om over dezelfde soap elke dag iets anders weten te vertellen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten