zaterdag 1 augustus 2009

An Jaspers @ Belgian Babes / Belgische Madammen

An Jaspers , geboren 27/12/1978

An Jaspers genoot een opleiding in de mode maar werd bekend als presentatrice bij Liberty TV. Al gauw werd ze opgemerkt door ‘P-Magazine’ en prijkte ze menigmaal naakt op hun cover. Sedertdien werkt deze sexy Antwerpse schone geregeld als model.

Sinds kort presenteert ze ‘Het Laagste Unieke Bod’ op VTM. An is een bezige bij en vastberaden om er te geraken in het leven. Momenteel is ze ook werkzaam als store manager van een trendy kledingzaak in het Antwerpse.

An Jaspers staat sterk in haar schoenen en wil aan de wereld laten zien dat ze meer in haar mars heeft dan alleen ‘mooi zijn’ als Belgian Babe of Belgische Madam. Haar deelname aan ‘Big Brother VIPS’ zou kijkend Vlaanderen wel eens kunnen verrassen.

An Jaspers (27 december 1978) is een presentatrice en model.

An genoot een opleiding in de mode. Ze werkt dan ook als store manager in een Antwerpese kledingzaak.

An Jaspers werd bekend als presentatrice voor LibertyTV. Daarop werd ze opgemerkt door bladen als P-Magzine en Ché. Haar carrière als sexy fotomodel nam toen een vlugge start.

In 2006 mocht An Het Laagste Unieke Bod op VTM presenteren, in navolging van Vandana De Boeck. Beide dames namen in 2006 ook deel aan Big Brother Vips op KanaalTwee.

Naar eigen zeggen deed ze mee om aan te tonen dat ze meer in haar mars had dan enkel mooi zijn. Spijtig genoeg voor An zal het Vlaamse publiek haar het meest herinneren door haar zatte escapades met ex-Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans.

An Jaspers weg uit 'VIPS'

An Jaspers is gisteravond weggestemd uit Big Brother VIPS , de afvalrace van twaalf Bekende Vlamingen in een huis vol camera's. An wou met haar deelname bewijzen dat ze meer in haar mars heeft dan mooi zijn. De 27-jarige Jaspers deed vooral de vraag rijzen wie in godsnaam An Jaspers was. Het antwoord: een voormalige presentatrice van Liberty TV en van Het laagste unieke bod op VTM die modellenwerk doet en in een kledingzaak werkt.

Na het vertrek blijven nog vier BV's in het huis: verkozen idool Pim, lachende wielrenner Jo Planckaert, oude rot Ivan Heylen en ex-Miss Cynthia Reekmans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten