maandag 20 juli 2009

Roxanne (Roxane) Kalishoek @ Belgian Babes / Belgische Madammen

Roxanne Kalishoek, beter bekend onder haar artiestennaam Roxane, (Antwerpen, 5 maart 1979) is een Vlaamse zangeres.

Roxanne Kalishoek dook voor het eerst op in de Vlaamse showbizz met de groep Spirit. De groep had slechts een hit (Love is gonna save me) en was vrij vlug uitgezongen. Roxanes eerste solosucces in de dancecharts kwam er met een cover van I wanna dance with somebody, oorspronkelijk van de Amerikaanse zangeres Whitney Houston. Bij het grote publiek werd rondborstige en sexy Roxane bekend door haar deelname aan Eurosong 2004, de Vlaamse voorronde voor het Eurovisiesongfestival en haar vermelding op Belgium Babes. Met haar lied Television Game liet zij zich daar op een sexy manier opmerken. Roxanne Kalishoek won de derde voorronde en moest uiteindelijk in de finale de winst aan Xandee laten. In 2004 verscheen ook haar debuutalbum Naked. In 2006 nam zij opnieuw deel aan Eurosong, dit keer met het electropopnummer Push it. Ditmaal was de halve finale haar eindstation. Haar tweede album wordt eind april 2006 verwacht.

Roxanne Kalishoek, geboren in 1979, is een sexy Antwerpse zangeres slash model slash babe. Ze is beter bekend als Roxane. Ze was voor het eerst te zien in als zangeres van de groep Spirit. Ze brak echter volledig door in Vlaanderen met een cover van Whitney Housten: I wanna dance with somebody. Voor een video clip ging ze naakt in een bad zitten met haar DD borsten. Ook het grote publiek kent Roxane, aangezien ze in 2004 meedeed aan de kwalificaties voor Eurosong 2004. Ze viel vooral op door haar sexy en uitdagende act. En haar grote borsten natuurlijk, cupmaat DD. Ondertussen bracht Roxanne Kalishoek ook al een album uit onder de erg toepasselijke titel: Naked, naakt dus.

Roxane, gezegend met een erg volumineuze boezem, heeft ook al verscheidene covers van Vlaamse mannenbladen gesierd, zoals de Che, Maxim, P-Magazine, en staat geregeld met naakt foto's op Belgium Babes. Net dat maakt haar een outsider in onze competitie...

identiteitskaart
Roxane Kalishoek
Geboortedatum: 5 maart 1979
Woonplaats: Antwerpen

biografie
Roxanne Kalishoek doet voor het eerst haar intrede in de showbizz met de groep Spirit. De groep had één bescheiden hit, maar leek verder een kort leven beschoren. Dus ging Roxane solo. Ze kende een eerste succes in de dancecharts met een verrassende cover van “I wanna dance with somebody”. Vanaf dan weerklinken Roxanes frisse songs geregeld uit de radio. In 2004 noteren we haar deelname aan Eurosong en de release van haar debuutalbum “Naked”. Roxane is in blijde verwachting van een tweede album (april 2006), maar eerst is er opnieuw Eurosong!

eurosongverleden
Sexy babe Roxane was één van de smaakmakers van Eurosong ‘04. Ze won overtuigend de derde voorronde met haar nummer “Television game”. In de finale moest ze de duimen leggen voor Xandee, Natalia, Barbara Dex & Alides en Elsie Moraïs.

thematiek van het nummer
“Push it” is een electropopnummer en gaat over het gevoel dat iemand de ware is en de drang om hem te overtuigen om er samen voor te gaan. Natuurlijk met een heerlijke dubbele bodem.

waarom Belgian Babe / Belgische Madam Roxane voor België naar Griekenland moet
Roxanne Kalishoek doet mee aan Eurosong om de aandacht terug te vestigen op haar muziek. Ze wil bewijzen dat ze meer is dan een babe en covermodel. Iedereen mag weten dat haar voornaamste drijfveer de muziek is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten