zaterdag 12 juni 2010

Saartje Vandendriessche @ Belgische Madammen / Belgian Babes

Belgium Babe Saartje Vandendriessche en verpleegsters in naaktkalender

Eén daagt Vlaanderen dit najaar uit om uit de kleren te gaan. In 'De naaktkalender' poseren tien initiatiefnemers naakt met hun groep of vereniging voor een glamoureuze naakt fotoshoot, en ieder van hen heeft daar zo zijn eigen redenen voor. Belgische Madam / Belgian Babe Saartje Vandendriessche en Ben Roelants helpen de schroom te overwinnen en zijn zelfs solidair met de naakten.

In De naaktkalender, dat gepresenteerd wordt door Saartje Vandendriessche en Ben Roelants, gaan tien heel uiteenlopende groepen mensen uit de kleren om heel uiteenlopende redenen. Sommigen gaan bloot voor de uitdaging, anderen hopen te winnen om met een deel van de opbrengst grootse plannen te verwezenlijken.

De verpleegkundigen van het UZ in Jette willen met de opbrengst van De naaktkalender een collega helpen, de Snorrenclub van Antwerpen wil de daklozen een kerstmaaltijd aanbieden en het kappersteam van De Cliént wil vooral graag eens meewerken aan een professionele naakt fotoshoot.

En meewerken aan een professionele bloot fotoshoot, dat zit er zeker in. Voor De naaktkalender werden immers de beste glamourfotografen van Vlaanderen opgetrommeld, met name Daniel Dedave, Roger Dyckmans, Henk Van Cauwenbergh, Frieke Janssens en Zeger Garré. Zij hebben allemaal ruimschoots hun sporen verdiend in de modefotografie of in het artistieke circuit en kregen al tal van nationale en internationale sterren voor hun lens.

Daarnaast staat ook een team van professionele stylisten en make-upartiesten paraat om ervoor te zorgen dat de naaktkalenders echte juweeltjes worden.

'De naaktkalender', vanaf maandag 20 oktober 2008 met Belgium Babe Saartje Vandendriessche op Eén.

de naaktkalender de groepen

brandweer Hasselt

Een delegatie van de Hasseltse brandweer bijt samen met Saartje Vandendriesschede de spits af in 'De naaktkalender'. Het is een gezellige groep mannen, die behalve collega's ook elkaars beste vrienden zijn. In de groep heerst een fijne 'jongens onder elkaar'-sfeer en als trotse Hasselaren noemen de mannen Het Belang van Limburg hun favoriete krant.

De mannen zien elkaar wel vaker in hun blootje, want ze douchen samen op het werk. Voor elkaar uit de kleren gaan, is dus geen probleem. Maar wat als er ook een hele foto- en opnameploeg in de buurt is? Of als ze op een openbare plaats uit de kleren moeten? De Hasseltse brandweerlui zouden graag naakt op de foto gaan als 'helden met een peperkoeken hart'. Op de een of andere manier zullen ze hun schroom dus wel moeten overwinnen.

Als de brandweer van Hasselt De naaktkalender wint, gaat de opbrengst naar de National Burn Camps van de Belgische brandwondencentra. Dat zijn kampen die ingericht worden voor jongeren met brandwonden.

Leuk om te weten: het was een van de vrouwen van de brandweermannen die de mannen stiekem heeft ingeschreven voor De naaktkalender...

host: Saartje Vandendriessche

Les Triplettes

Les Triplettes zijn een groepje mooie sexy jonge West-Vlaamse vrouwen met een hoog Sex and the City-gehalte, al zijn ze naar eigen zeggen oorspronkelijk van 'den buiten'. De praatgrage Triplettes zijn zelfbewust maar hebben soms hun twijfels, ze zijn stijlvol maar zijn soms onzeker. Eén ding staat echt vast: ze zijn onafscheidelijk.

Les Triplettes vormen een fietsclub zonder fietsen. Hoe dat zit? Hun mannen fietsen al samen, maar nu willen de dames ook zelf het asfalt op. Ze hebben het plan opgevat om volgende zomer samen de Mont Ventoux te beklimmen. Daarmee zijn Les Triplettes niet aan hun sportieve proefstuk toe, want eerder legden ze samen al het Start to Run-programma voor beginnende lopers af.

Deze keer hebben ze echter eerst allemaal een goeie fiets nodig en De naaktkalender kan hen daaraan helpen. Hun deelname aan het programma heeft twee doelen. Eerst en vooral willen ze bewijzen dat het hen menens is met hun voornemen. Wie niet bang is om naakt te gaan, is ook niet bang van de Mont Ventoux. Ten tweede willen ze graag winnen om met het geld fietsen te kopen en hun reis naar de Mont Ventoux te sponsoren.

De naaktfotoshoot wordt er eentje in de sfeer van de flandriens, maar dan met sexy dames die op oude fietsen de Muur van Geraardsbergen beklimmen. Vlaamser kan het haast niet. Maar wat op het moment dat de badjassen uit moeten? De ene Triplette is duidelijk enthousiaster dan de andere... Als we de dames zelf mogen geloven, zal het wel goed komen, want 'het verschil tussen een Triplette en een andere vrouw is lef'.

host: Ben Roelants

Geen opmerkingen:

Een reactie posten