zondag 1 november 2009

Els Tibau @ Belgian Babes / Belgische Madammen

Els Tibau

In 1996 won Els Tibau de titel van Miss Belgian Beauty. Dit betekende voor haar meteen ook een start van haar televisiecarrière. Als sexy omroepster mocht ze de kijkers in de huiskamer verwelkomen bij de commerciële zender VTM.

Naast het omroepsterswerk is Els een zeer geliefd naakt model. Sinds jaar en dag prijkt ze op de Showbizz-kalender, en staat op @ Belgian Babes / Belgische Madammen. Tijdens de muzikale talentenjachten van Idool en X factor, praat ze steeds op het podium de promotietour door Vlaanderen aan elkaar.

En sinds het "Hart van Vlaanderen" terug is van start gegaan, presenteert Els Tibau afwisselend met Elke Vanelderen het reportagemagazine over de grote en kleine actualiteit.

Els Tibau (Landen, 14 april 1974) was Miss Belgian Beauty 1997 en werkt nu als omroepster bij VTM.

Voor Els Miss Belgian Beauty werd, was ze een veel gevraagd bikini model. In 1994 neemt ze deel aan de verkiezing van Look Of The Year. Ze eindigde bij de laatste twaalf kandidaten. In 1995 deed ze opnieuw mee, en toen werd ze tweede. Daarop werd Els Tibau gevraagd om 'het meisje in badpak in het zwembad met de badmuts op', dat telkens tussen de programma's van VTM verscheen, te zijn. In oktober '96 wordt Els Tibau tot Miss Belgian Beauty gekroond. Als nieuwbakken bv verscheen ze naakt in talrijke bladen en deed ze ook mee aan Het Swingpaleis. 26 december 1997 is een mijlpaal in Els' carrière: op die dag is voor de eerste maal te zien als omroepster op VTM. Dat doet ze nu nog steeds.

Doorheen de jaren doet ze verschillende défilés, presentaties en bikini fotoshoots. Ze wordt het gezicht van enkele merken. In 2003 is ze te zien in het theaterstuk Boeing Boeing. Ze neemt ook een pilootaflevering op van Tijd Voor Jezelf. Deze aflevering wordt gebruikt in Ingeborg Sergeant's programma De Keuze Van De Kijker. Eind 2004 staat ze samen met Katja Retsin (die bij één werkt) op de cover van Humo. In 2005 presenteert ze samen met Elke Vanelderen het programma Het Hart Van Vlaanderen. Eind 2006 speelt Els Tibau een rolletje als haarzelf in de VTM-soap Familie (televisie). Els heeft ook een eigen modezaak. Ze is meter van Autopia, een vereniging die zich inzet voor autistische kinderen.

Els Tibau meter van nieuwe Ché-kalender

Het mannenblad Ché lanceert vanaf 7 november een kalender voor 2007, vol met Vlaamse schonen die voorlopig nog onbekend zijn. Els Tibau heeft het meterschap over de kalender aanvaard.

Katrien Schotte, Kim Engelbosch, Joyce Van Nimmen of Sylvie De Caluwe. Het zijn maar enkele voorbeelden van Vlaamse meisjes die debuteerden op de cover van het mannenblad Ché. Voor 2007 wilde Ché terug de kaart van de 'onbekende' Vlaamse schone trekken.

Uit honderden kandidaturen werden vijf meisjes gekozen die onder leiding van Els Tibau naar Turkije trokken voor een naakt fotoshoot met topfotograaf Frank De Mulder. Jess Donckers, Meike Schulte, Ilka Goris, Barbara Steeman en Marian-Anna Oostingh zijn voorlopig nog onbekenden, maar sieren dus met hun borsten de Ché-kalender voor 2007. De kalender zit op 21 november gratis bij Ché. Vanaf 7 november is er ook een luxe-editie te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten