donderdag 15 oktober 2009

Valerie de Booser @ Belgian Babes / Belgische Madammen

Valerie de Booser (13 december 1979) is een Belgisch model en presentatrice.

Persoonlijk
Tijdens haar humanoira studeert sexy Valerie de Booser de richting schoonheidsverzorging. Haar ouders hebben allebei een kunstgallerie en willen dat Valerie ooit ook een gallerie zou hebben. Maar Valerie wordt liever model. Van haar 13de tot haar 15de heeft Valerie aan atletiek gedaan.

Op haar achttiende gaat Valerie de Booser samenwonen met wielrenner Jo Planckaert. De relatie duurt 4 jaar. Valerie komt naar eigen nog steeds goed overeen met Jo.

Eind 2002 leert Valerie de Booser haar huidige man, zanger Koen Wauters van Clouseau, kennen. Ze trouwt met Koen op 17 juli 2004.

Ondertussen heeft Valerie 2 kindjes met Koen: dochtertje Zita (geboren op 25 oktober 2004) en zoontje Nono (19 mei 2006).

Carrière
Valerie de Booser deed in 2002 mee als verleidster aan de eerste reeks van Temptation Island. Haar relatie met wielrenner Jo Planckaert was toen pas enkele dagen afgesprongen en ze wou meedoen om haar verdriet een beetje te vergeten. Ze kon heel goed opschieten met de Nederlander Jorrit.

Heden wil ze niets meer zeggen over Temptation Island. Ze vindt dat die periode achter haar ligt, maar ze zegt wel dat ze er financieel alles heeft uitgesleurd wat er uit te sleuren viel. En inderdaad, na Temptation Island deed ze verschillende naakt fotoshoots en sierde ze meerdere malen bloot de covers van Vlaamse bladeren, en stond op @ Belgian Babes / Belgische Madammen. Voor het blad Cover deed ze een naaktreportage. Valerie heeft na haar deelname ook een gastrolletje in de soap Familie gehad en ze zat ook in het panel van Het Swingpaleis.

Maar Valerie de Booser had meer in haar mars: ze deed screentests voor VT4 en JIMtv. Bij de laatste zender werd ze in 2003 aangenomen als presentatrice. Ze presenteert er de programma's JIMlist 40 en Clip Request. Wanneer ze later zwanger wordt, verdwijnt Valerie van het scherm.

Ook in 2003 brengen Valerie de Booser en Koen Wauters een bezoek aan Kenia. Sindsdien zijn ze het gezicht van de Foster Parents Plan-actie.

Na haar tweede bevalling wordt Valerie de Booser styliste bij zender VTM. Ze wil niet meer presenteren. De reden is dat ze vindt dat er andere meisjes veel beter kunnen presenteren en dat ze dus enkel iets wil doen waar ze echt 100% zin in heeft. Een uitzondering wil ze maken voor een programma met dieren of met kinderen. Dit laat ze weten in een interview met de krant Het Nieuwsblad.

In 2007 doet Valerie de Booser mee aan de tweede reeks van Sterren op de Dansvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten