vrijdag 1 januari 2010

Lien van de Kelder @ Belgian Babes / Belgische Madammen

Lien Van de Kelder (Kortrijk, 30 oktober 1982) is een Vlaamse actrice. Ze werd bekend door haar rol als "Sofie Bastiaens" in de televisieserie Thuis.

Belgian Babes / Belgische Madam Lien Van de Kelder deed al in verschillende toneelstukken en series o.a.: Wittekerke en Flikken mee; op dit moment studeert ze rechten. Voor die studies ging ze vorig jaar op Erasmus naar Montpellier, waardoor ze even uit de serie Thuis is verdwenen. Daar zat ze toen in Tsjechië om drugsverslaafden te helpen.

In de zomer van 2007 kondigt ze aan dat ze voor de commerciële zender VIJFtv het programma Outback Luke gaat presenteren. Het is meteen haar eerste opdracht als presentatrice. In 2008 gaat Lien Van de Kelder een naakt hoofdrol vertolken in het nieuwe seizoen van Zone Stad, ze zal ook reportages maken voor Vlaanderen Vakantieland. Omdat dit allemaal niet meer combineerbaar is gaat ze binnenkort dan ook verdwijnen uit de serie Thuis.

Carrière

* Lien Van de Kelder es bekend gekoomn deur eur rolle in Thuis, woarin da ze sedert 2002 Sofie Bastiaens speelt, de dochter ut een geskêde familie.
* Doaby eit ze ôok veel bloot gastrolln gespeeld in populaire series lik Wittekerke, Flikken, Spoed, Witse,...
* In het theoater eit ze surtout meegedoane in musicals lik Pinokkio, Peter Pan en A Little Night Music.
* Z'eit eur stemme gelêend voo veel ipdrachtn: va (têekn)film (Pinokkio, Garfield 2) over vertoaliengn van beutnlandse series (De peperbollen) tot cd's (voo Studio 100).
* In 2006 eit ze meegedoan an Steracteur, Sterartiest: een programma woarin da acteurs en actricen, nie nôodzoakelik met zangtalent, ziengn voo 't goe doel. Lien Van de Kelder dee mee voo Plan België.
* In 2007 presenteert ze vo 'n êeste ki en programma: Outback Luke ip VIJFtv. Ze sprak ôok de commentaarstemme in, moa de kykcyfers vieln lik teegn. Sichtent episode 2 eit VIJFtv eur stemme vervangn deur e vintestemme.
* In januoari 2008 verkondigt de VRT dat Van de Kelder dêel goat uutmoakn van de ploeg die Vlaanderen Vakantieland makt. Ze goat ouk meispeeln in de VTM-serie Zone Stad. Ze stopt definitief mi Thuis.

Er circuleern veel seks en naakt foto's van Lien Van de Kelder ip 't web. En anno 2007 eit z'in praktisch ol naakt de boekskes en gazettn gestoan (in De Standaard ip zoaterdag 6 oktober 2007).

Lien Van de Kelder uit de kleren voor Humo

Actrice en presentatrice Lien Van de Kelder gaat uit de kleren. 100.000 Humo-lezers hebben over haar lot beslist door de online petitie te tekenen om haar borsten naakt te zien tijdens Humo's Pop Poll, tetten zeg ik u.


Op maandag 3 maart zal Lien tijdens Humo's Pop Poll in het Sportpaleis in badjas op het podium verschijnen. Als alles volgens plan verloopt zal ze die even uittrekken en vervolgens ronddraaien. "Ik ben ook niet van plan om daar uren bloot te staan. Ik zal snel terug in de coulissen zijn, hoor", bederft ze de pret wel meteen.

1 opmerking:

  1. zeker dat ze morgen in Villa Vanthilt bekend maakt dat ze in de Playboy zal staan !!!

    BeantwoordenVerwijderen