maandag 9 maart 2009

Brigitta Callens @ Belgian Babes

Brigitta Callens, of kortweg gitta, werd geboren op 28 september 1980 in Oudenaarde, een stadje dat ook wel eens de parel van de Vlaamse Ardennen wordt genoemd.

Als jong meisje danste ze acht jaar lang als ballerina en kon men haar ook vaak terugvinden op de courts van de Golf & Countryclub Oudenaarde.

Na haar talenopleiding aan de middelbare school zette ze haar studies verder in Gent.
Nadien in Antwerpen waar ze een neuro-linguïstische communicatie opleiding volgde.

Op haar 18de werd Belgische babe Brigitta Callens verkozen tot Miss België 1999, ging aan de slag als model en tekende een contract met Stafford Miller als het gezicht voor de internationale Sensodyne campagne.
Nadien volgden contracten met o.m. Antwerpse, Parijse en Italiaanse modehuizen, waarvoor ze vandaag nog steeds werkt. Ook is ze actief achter de schermen in haar agentschap gitta models en staat op Belgium Babes.

In haar vrije tijd houdt ze van poëzie en ontwikkelde zij zich ook als kalligrafe.
Gefascineerd door kleur, licht, beeld en fotografie bracht haar dit in contact met Shiseido waarvoor ze op heden actief als officiële make-up artieste werkt.

In 2003 poseerde ze naakt voor de Playboy. In mei 2005 lanceerde ze "akina" - haar juwelenlijn. De creaties zijn puur, minimalistisch en artistiek - zonder opsmuk. Handgemaakte juwelen met een verhaal, met geklopte poëtische teksten. Geen perfect afgelijnde vormen, maar puur zoals "akina", wat het oudste Japanse begrip is voor het ontluiken van de eerste lentebloem.

Haar liefde voor natuur en vreemde culturen brachten haar naar het Verre Oosten waar ze enkele jaren geleden in contact kwam met yoga en meditatie. Het inspireerde en sterkte haar en als creatieve weegschaal schenkt het haar rust en evenwicht.

Tevens waren haar blote tetten te zien op de cover van het mannenblad Ché. Naast haar beroepsbezigheden studeert ze complementaire geneeskunde aan de Europese Academie waar ze een basismodule gezondheidstherapeut volgde.

In het Academiejaar 2005-2006 zet ze haar studies verder met de opleiding tot V.G.L.-consulent. (Voeding, Gezondheid, Levenswijze).

Een V.G.L.- consulent is een raadgever op het vlak van voeding, gezondheid en levenswijze binnen de complementaire gezondheidszorg.

De belangrijkste taak van de V.G.L.- Consulent bestaat er in om vanuit een adviesbureau of een organisatie de cliënt, als hulpzoekende mens, individueel of in een groep te begeleiden en te adviseren op zijn zoektocht naar een gezonde voeding, de natuurlijke levenswijze en het behoud of het verbeteren van zijn gezondheid.

In deze ontwrichte samenleving waar alle levenswaarden verloren dreigen te gaan, zijn ontelbare mensen op zoek naar het behoud of het verbeteren van hun gezondheid door een natuurlijke voeding en een betere levenskwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten