zaterdag 7 maart 2009

Ann Van Elsen @ Belgian Babes

Ann Van Elsen ontving eind 2001 het kroontje van Miss België uit handen van Dina Tersago. Ze werd geboren op 27 december 1979 in Mol. Naast haar studies aan de Vlekho als Licenciaat in de Handelswetenschappen, is ze ook een opgemerkte verschijning in de media en op Belgium Babes. Op 27 oktober 2002 maakte ze haar debuut op VT4 in het programma "Mediamadammen", waar ze BV’s interviewde samen met Tanja Dexters, Deborah Ostrega en Phaedra Hoste.

Bij VT4 ging Ann ook aan de slag als omroepster, en in de zomer van 2003 presenteerde ze het programma "Summerdate". Haar zangtalent mocht ze reeds meermaals bewijzen in "Het Swingpaleis".

Ook in de bladen duikt ze regelmatig naakt op, ze stond al op de cover van onder andere Maxim en P-magazine, en ook haar relatie met Tim de Pril (Tempation Island) was een "hot topic" in de Vlaamse pers.. Deze relatie kende een woelig einde, toen beiden hun breuk zeer fel uitsmeerden door verwijten aan elkaars adres in de pers. Eind 2004 was Ann Van Elsen ook de assistente van Bart Peeters in "Geen Zorgen tot Paniek" op TV1.

Ook in 2005 kwam Ann Van Elsen meermaals in het nieuws met haar relatieperikelen. uiteindelijk stal Gunther Van Handenhoven, de broer van Sandrine, haar hart. Op VT4 is ze nog steeds omroepster, en ze presenteerde ook enkele afleveringen van Huizenjacht, als vervangster van Ilse De Meulemeester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten